Valutor:
Sverige
nike outlet

Frakt & Retur

Frakt:
Välkommen till vår hemsida för att registrera och purchase.We erbjuder snabb leverans till hela försäljning skatt world.No, bästa service, kan du samla denna webbplats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är alltid dedikerade till att förbättra sin service och kundshoppingupplevelse. Vi har olika transporter och någon av dem kan vara säker på sjöfarten säkerhet och bekvämlighet.

Leveranstid:
Vanligtvis kommer alla order att levereras ut nästa arbetsdag. Weekend order kommer att levereras på följande måndag morgon. Som regel handläggningstiden plus frakt tid lika med totala leveranstiden. Vanligtvis objekten kommer ankomst 7-10 dagar. Vi kommer att göra vårt allt för att se till att du får paketet i tid.

Leveransläge:
EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex Etc.

Orderspårning:
När ditt paket skickas, kommer du att få en leverans e-postbekräftelse inklusive din beställning spårningsnummer. Du kan följa din beställning via följande ordning-spårning hemsidor med hjälp av ditt spårningsnummer:


Returer
Först och främst vill vi att du ska vara lycklig. Vår högsta prioritet är att ge bästa möjliga service. Om du inte är nöjd med dina order, reserverar du rätten att acceptera en retur eller ett utbyte. Du har 30 dagar från mottagandet av online transport till returnera någon post för kredit eller utbyte, under förutsättning att varorna är oanvänd och i originalförpackning och skick. Men om du vill returnera produkter, måste du kontakta vår kundservice först att kolla om dina produkter som du har beställt passform för våra återvändande objekt. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i ursprungligt skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Du kommer att njuta av gratis ruturn ordning i 30days, När du vill returer varor som du hade beställt, men och köpare är alltid ansvarig för fraktkostnaden för att återvända på grund av hela utbytet och returprocessen.

1. Din beställning är vanligtvis skickas inom 1 ~ 3 affärsdagar efter din betalning har mottagits. Vi levererar din beställning genom Posten Sverige - Global Express Mail Service (Online Tracking).

2. Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning skickas. Du kan använda spårningsnummer att kontrollera status för din beställning på nätet;

3. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Box-adress, så se till att ge oss en gatuadress.

Copyright © 2020 www.sikostugan.se. Powered by nike outlet
Du har IP-adress: 3.234.245.125     nike outlet , nike running , nike sneakers , nike free